Az augusztusi Médiatábor legjobb képei:

Készítették: Horváth Nóra, Kiss Emília, Endre Lilla, Barna Zsóka, Vastag Rebeka, Karsai Alíz, Oláh Zsolt Bertalan, Mihály Bendegúz, Puskás Ádám, Puskás Zsombor, Kis Hunor Attila, Kovács Márk, Kiss Anna, Kurucz Gergő, Major Ildikó   

 

 

Négy-öt fotóstábor és a tavalyi 2. médiatábor lebonyolítása után, úgy döntöttünk, idén sem hagyunk benneteket vizuális szakmai élmény nélkül!

Elsősorban azért, mert mi, szervezők, nagyon jól éreztük magunkat, másodsorban pedig, a tavalyi csapatból már többen jelezték, hogy újra jönnének:)

 

Milyen eszközökre van szükség a

részvételhez?

Amire mindenképpen szükséged lesz: jegyzetfüzet, toll, okostelefon. Előnyös, ha kölcsön tudod kérni a család digitális tükörreflexes fényképezőgépét, sőt, ha kallódik otthon egy videokamera is - amit szívesen rád bíznak a szüleid - hasznos lehet. Kattints a képre és nézd meg a többiek alkotó pillanatait!

 

Fotós tematika

avagy mit is tanulunk meg a fényképezésről ez alatt a hét alatt

Kattints a képre és megtudod!

 

Utómunka

A fotó, videó és minden más egyéb utómunkához szükséges számítógépeket a megfelelő programokkal (Photoshop, Lightroom, PremierPro) mi biztosítjuk. A képre kattintva pillants be a digitális sötétkamra függönye mögé, ami az Innovációs Központ légkomndícionált termében ad hűsítő perceket a nyári forróságban.

 

Étkezés

A tábor díja tartalmazza az étkezést (ebéd, uzsonna) és a belépőket. Az ebédet az Innovációs Központ földszinti során működő Viktória Bisztróban fogyasztjuk el. A menüválasztékot a képre kattintva tekintheted meg.

A tábor minden nap 8 órakor kezdődik és a foglalkozás 16 órakor fejeződik be a veresegyházi Innovációs Központ 324-es termében.

A tábor díja 45.000 Ft. (a jelentkezés 20.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, a második részletet a tábor első napján kell rendezni).

Testvér kedvezmény, összesen 5.000.- forint.

Bankszámlaszám: Unicredit Bank
10900035-00000002-93610007

A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. A táborban résztvevők maximális létszáma 17 fő. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, illetve a kapcsolat menüponton keresztül:

Name *
Name