mediatabor.png

 

Négy-öt fotóstábor és a tavalyi 2. médiatábor lebonyolítása után, úgy döntöttünk, idén sem hagyunk benneteket vizuális szakmai élmény nélkül!

Elsősorban azért, mert mi, szervezők, nagyon jól éreztük magunkat, másodsorban pedig, a tavalyi csapatból már többen jelezték, hogy újra jönnének:)Amire mindenképpen szükséged lesz: jegyzetfüzet, toll, okostelefon. Előnyös, ha kölcsön tudod kérni a család digitális tükörreflexes fényképezőgépét, sőt, ha kallódik otthon egy videokamera is - amit szívesen rád bíznak a szüleid - hasznos lehet.

A fotó, videó és minden más egyéb utómunkához szükséges számítógépet a megfelelő programokkal  (Photoshop, Lightroom, PremierPro) mi biztosítjuk.

A tábor díja tartalmazza az étkezést (ebéd, uzsonna) és a belépőket. Az ebédet az Innovációs Központ földszinti során működő Viktória Bisztróban fogyasztjuk el. A menüválasztékot a táborkezdést megelőző héten küldjük ki.

A tábor díja 45.000 Ft. (a jelentkezés 20.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, a második részletet a tábor első napján kell rendezni).

Testvér kedvezmény, összesen 5.000.- forint.

Bankszámlaszám: Unicredit Bank
10900035-00000002-93610007

A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. A táborban résztvevők maximális létszáma 17 fő. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, illetve a kapcsolat menüponton keresztül:

Név *
Név

Kattints a képre és nézd meg a 2015-ös tábor résztvevőinek képanyagát, amit a Medveotthonban készítettek:

Kattints a képre és nézd meg a 2015-ös tábor résztvevőinek képanyagát, amit a Medveotthonban készítettek: