BT_banner_300x250_v2_OK.jpg

Kreatív kampányfotózás

Egy multinacionális cég 2017-ben a cégnél dolgozó kollégák bevonásával kommunikációs kampányt indított. Olyan egyedi fotósorozat készítése volt a cél, ami belső és külső kommunikációban, online és offline felületeken egyaránt jól használható, a kollégák szívesen azonosulnak vele, és a képek felhasználásával készülő kampányanyagok felkeltik a figyelmet. A márka és a kampány egyaránt ugyanarra az erős vizuális koncepcióra épül. A jól sikerült vizuális anyagnak köszönhetően a kampány hatékony belső kommunikációs eszközként szolgált a nagyszabású külső kommunikációs kampány hatása mellett.


_SZA7480.jpg

 

 

Munkáltatói márka fotózása

A dán nemzetiségű Grundfos munkáltatói arculatának újragondolása a cég erősségeit bemutató elemek mentén. Cél: az új munkáltatói arculattal a cég vonzóbbá váljon a munkaerőpiacon, erősségeit hatékonyabban és tetszetősebben tudja kommunikálni a meglevő és leendő munkatársai felé.

_SZA8791.JPG
_SZA2664-2.jpg
_SZA6285.jpg
_SZA4197.jpg
_SZA6286.JPG

 

Energiaszolgáltató cég belső és külső kommunikációs anyagainak fotóillusztrációs feldolgozása

 

Pénzügyi finanszírozó cég új arculati elemeinek kidolgozása , mely érintette az új épület külső és belső fényképezését és a munkaterek feldolgozását.